Orker, orker ikke

Hvordan har du det nå? Er det tungt for deg i denne korona krisen? Da er du ikke alene! Mange av oss har tunge dager nå, av mange forskjellige grunner. De som har manglet fysioterapi og andre behandlinger i mange uker, kjenner dette godt på kroppen. Selv om man prøver å være aktiv, gjør øvelser og trener, blir ikke dette helt som fysioterapi og behandling. Noen føler at det har gått fint, men for mange har det vært tunge uker. Nå har mye åpnet igjen, men ikke alle har fått time ennå. Så har vi manglet sosial kontakt. Vi har mistet våre møteplasser, savner å besøke vår familie og venner, livet er blitt snudd på hodet. Dette tar minst like mye på kroppen vår!

Så blir det til at vi gir litt opp. Vi vet at vi skal være aktiv, vi vet at våre ledd og muskler trenger øvelser for styrke og bevegelighet, men vi orker rett og slett ikke! Jeg har snakket med flere som har kjent på dette. Alle kan kjenne på dette! Også de som til vanlig er superaktiv! Orker ikke! Tid til overs til å gjøre noe ekstra hjemme? Orker ikke! Jeg har ikke kjent på akkurat dette fordi vi har jobbet mye med huset vårt, noe som måtte gjøres. Men jeg har kjent på en vakuum allikevel! Var ikke helt klar over dette, men kjenner det nå, som jeg er i gang igjen med møter og kurs(Elektronisk) Dette savnet jeg i disse uker!

Så hva gjør vi nå? Vi bryter ut! Ring en venn og spør om dere skal være ute sammen. Meld deg på et elektronisk kurs. Gjør noe nytt, som middagsselskap på nett! Vær kreativ! Også her er det som med alt annet i vår hverdag; det er du som må gjøre det! Det er bare du; det er du som har ansvaret for din hverdag og din helse. Selv om det ikke er like enkelt bestandig! 🙂 Men det er også du som kan ta initiativ til å være sammen med andre. På korona- måten!  Sammen er vi sterkere! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg