Helsecamp- refleksjon

Siste dagen på HelsEcamp! I morgen er hjemreisedagen! Har du det bra nå? Dagens tema er refleksjon. Hva har du reflektert over? Har du funnet ut hva som var bra for deg i HelsEcampen? Hva som var bra for kroppen? Hva du har lært? Jeg håper du har kommet frem til nye mål. Det er viktig å ha noe å strekke seg etter, noe du skal jobbe med.

Jeg har kjent på at å jobbe mye med utholdenhet og kondisjon har vært bra for kroppen min. På grunn av stive muskler i brystet mitt, blir jeg fort tungpust. På vinteren blir dette verre, spesielt i ustabilt vær. Det har det vært mye av her i nord! Det hjelper å trene. Målet mitt blir at jeg minst to ganger i uken skal trene kondisjon. Det blir mitt fokus og jeg skal evaluere dette i slutten av sommeren.

Lørdag 25 april- hjemreise

Evaluering. Hva synes du nå om HelsEcamp? Hva var spesielt bra og hva kunne blitt gjort bedre? Se litt tilbake på dine forventninger; har HelsEcamp oppnådd dine forventninger? Har din innsats vært etter forventning? Har det oppstått noe som gjorde at du ikke kunne delta så mye som du ønsket?

Avspenning. Vi startet reisen med avspenning. Det er da fint å avslutte  med dette også? Du finner veien til avspenningstimen i innlegget fra sist lørdag. Kos deg!

Veien videre. I går har du satt deg nye mål. Tenk litt på dem, tenk på hva som kan komme i veien for dine mål, hva du kan gjøre for å unngå dette. Dette blir veien videre til en god hverdag! Din hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg